Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsschenkel
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, gedroogde rozemarijn, kalfsschenkel, knoflook, margarine, peterselie, rode wijn, ui, vleestomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, ei, kalfsschenkel, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: