Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ossubuco alla Milanese - Milanese kalfschenkel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gremolata, kalfsschenkel, peper, selderij, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, cognac, ei, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Asperges:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: