Recept uit Mijn Franse keuken:
Poulet rôti au vin rouge | Geroosterde kip met rode wijn
- Ingrediënten:
- kip, krieltjes, oregano, rode wijn, rodewijnazijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, pasta, peper, peterselie, prei, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Toscane:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: