Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boekweitmeel, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Wild:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg: