Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zalm met slasaus en rauwe ham
- Ingrediënten:
- citroensap, kropsla, peper, rauwe ham, sjalot, slagroom, witte wijn, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: