Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Kapoen met roomsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kapoen, knoflook, kruidnagel, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, selderij, sjalot, slagroom, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: