100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterbouilloncitroensapcourgettegroenteknoflooklaurierlaurierbladolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterseliepreitijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesoep met bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, gedroogde bonen, tomaat, gerookt spek, groentebouillon, knoflook, kruidnagels, laurier, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalotjes, spinazie, worteltjes en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Recept uit Het grote vegetarische kookboek:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, elleboogmacaroni, groentebouillon, knolselderij, look, maaltijdsoep, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sperziebonen, tomaten, tomatenpuree, ui, vegetarisch bakvet, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Patrijs uit de oven met knolselderpuree

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, patrijzen, peper, prei, rode wijn, room, selderij, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met groente en tomaat

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, koolraap, laurier, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse linzensoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Parelgortsoep met zomergroente

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, doperwten, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, knolraap, koolraap, maïskorrels, maïsolie, okra, parelgort, pastinaak, tomaat, ui, wasachtige aardappel, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Lunch uit Boerenkool:

Soep Met Cannellinibonen En Boerenkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, cannellinibonen, gedroogde oregano, groentebouillon, ui, olijfolie, palmkoolbladeren, passata, peper, bleekselderij, tijm, tomatenblokjes, wortels en zeezout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Paprika Gevuld Met Gerst

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, olijfolie, oregano, paprika, parelgerst, peper, peterselie, sherryazijn, tijm, tomaat, ui, wortel en zout

Recept van Mijn Recepten:

Spaghetti bolognese di mama

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, gezeefde tomaat, groentebouillon, italiaanse kruiden, knoflook, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, spaghetti, tomaten, uienpoeder, winterwortel en zout

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Linzen stoofpotje

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillontablet, koekkruiden, laurierblad, linzen, peper, rode ui, speculaaskruiden, tomatenpuree, winterwortel, witte ui, zachte geitenkaas, zoete rode wijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Parelgortsoep met geroosterde seizoengroente

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, doperwten, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, knolraap, koolraap, maïskorrels, maïsolie, okra, olijfolie, parelgort, pastinaak, tomaat, ui, wasachtige aardappel, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Ribollita

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, cannellinibonen, cavolo nero, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, knoflook, landbrood, laurier, olijfolie, prei, pruimtomaten uit blik, rozemarijn, savooiekool, tijm, tomaten, ui, wortel, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Tomaten-bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gele paprika, gepelde rauwe garnalen, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witvisfilet en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Groentelasagna

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, broodkruim, courgette, gele wortel, groentebouillon, knoflook, lasagnevellen, melk, mozzarella, olie, oregano, oude kaas, peper, prei, rode wortel, tijm, tomaat, ui, witte wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

couscous

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, cayennepeper, courgette, kaneel, kikkererwten, kippenbouten, komijn, koolrabi, lamslappen, margarine, peper, rozijnen, saffraan, tomatenpuree, ui, water, winterpeen en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / lamsvlees / couscous
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Salsa (Ragu) Bolognese - Bolognesesaus

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, boter, bouillon, champignons, gedroogde paddestoelen, koffieroom, ontbijtspek, oregano, peper, rauwe ham, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofd runderhart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, cayennepeper, knolselderij, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, runderhart, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, vet spek, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...