Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli taze bamya - Okra met vlees
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, citroen, lamsvlees, okra, peper, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen: