468 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginecourgetteeiknoflookkruidenolieolijfolieoreganopaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisuikertijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Geroosterde Paprika Maaltijdsoep

Ingrediënten:
basilicum, courgette, klokhuis, macaroni grande, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, rode ui, rode zoete puntpaprika, rundvleesbouillon, salami, knoflook, tomatenblokjes, water en worst

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Rode pesto

Ingrediënten:
basilicum, chilipoeder, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode paprika, tomaat en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tomaten-paprikasoep

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, sjalot, tomaat, verse basilicum, verse geitenkaas en verse tijm

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Fajah Lourens en Anke Langelaan - Killerbody dieet

Recept uit Killerbody dieet:

Tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, groenten, knoflook, olijfolie, peper, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Tomaten -paprikasaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, groentebouillon, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui, worcestershiresaus en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit 52 Soepen:

Gazpacho Van Gegrilde Paprika En Watermeloen

Ingrediënten:
basilicum, boter, brood, feta, komkommer, munt, olijfolie, paprika, pitten, tabasco, tomaten, watermeloen, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, extra vergine olijfolie, groene asperge, honing, kerstomaat, kidneybonen, courgette, rode paprika, rode ui, verse basilicum, oregano, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroosterde groente op zijn Thais

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, aubergine, cayennepeper, chilipasta, doperwten, druivenpitolie, gele currypasta, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, koriander, maïsolie, munt, pindakaas, rode currypasta, rode paprika, sjalot, sojasaus, sperziebonen, thaise basilicum, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Soep van gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boterbonen, citroen, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met groenten en quorn

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, lasagne, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprika's, parmezaanse kaas, peper, quorn, ui, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Haal meer recepten op...