252 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodeidooiereiwitfruitgehaktgroenteknoflookmager rundvleesmelknotenolieolijfoliepeperpeterselierijstsuikeruivisvleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Spaanse tartaar

Ingrediënten:
chorizo, cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, rundergehakt, sjalot en zwarte olijf

Keuken:
Spaans / Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Noord-Franse tartaar

Ingrediënten:
bier, cornichons, eidooier, ketchup, komijnpoeder, mager rundvlees, maroilles, rundergehakt, sjalot en sterk smakende koekaas

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gyros

Ingrediënten:
bindsla, citroensap, eiwit, gemalen koriander, knoflook, lamsbout, oregano, paprikapoeder, pitabroodjes, rosbief, saffloerolie, tomaten, tzatziki, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar met tomaat

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, romatomaat, rundergehakt, sjalot, verse basilicum, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Familie-superbrood

Ingrediënten:
augurk, boter, corned beef, ei, gevulde olijven, ham, jachtworst, krabsalade met mayonaise, paprikapoeder, peper, peterselie, rosbief, stokbrood, tilsiter, tomaat, ui en vleessalade met mayonaise

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Blinde vinken met basilicumtomaten

Ingrediënten:
basilicumtomaten, belgische mosterd, boter, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, paneermeel, peper, rosbief, tijm, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvleessalade - lesso in insalata

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, ei, rundvlees, groene peperkorrels, rundvlees, kappertjes, lente ui, olijfolie, rodewijnazijn, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Consommé

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kruidnagel, mager rundvlees, meiraap, prei, rundermergpijpjes, uien, wortel en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar uit Milaan

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, parmezaanse kaas, rundergehakt, rundvlees, sjalot en verse basilicum

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gebraden vlees met groentesalade

Ingrediënten:
asperges uit blik, cayennepeper, champignons uit blik, doperwten uit blik, ei, garnalen, kalfsvlees, kruiden-slasaus, mayonaise, morieltjes uit blik, peterselie, radijs, room, rosbief, sla, suiker, tomaat, worteltjes uit blik en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

IJskoude kippenbouillon

Ingrediënten:
eiwit, gemberpoeder, nootmuskaat, peper, runderpoulet, rundvlees, soepgroenten, soepkip, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Raviolivulling (tweede versie)

Ingrediënten:
ei, gruyère, mager rundvlees, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, prei, sherry, spinazie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Lunch uit Dit is geen kookboek:

Roadkill burger

Ingrediënten:
beschuit, cayennepeper, ei, gerookte spekblokjes, hamburgerbroodje, kalfsvlees, rode ui, runderbouillon en rundvlees

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Steak tartaar

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, kappertjesvocht, mager rundvlees, olijfolie, paprikapoeder, poedersuiker, sjalot, tabasco, tomatenketchup en vlees

Haal meer recepten op...