66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelbloembotercitroenraspcitroenschileigemalen kaneelgemberkaneelstokjeknoflookkruidnagelmaïzenamelkpeersinaasappelschilslagroomsuikervanillesuikervruchtensapwaterwitte wijnzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Scodelline - Amandelcrème

Ingrediënten:
amandelessence, citroenrasp, citroensap, eidooier, gemalen amandelen, kaneel, sinaasappelrasp, suiker en water

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Vossenbessen

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, conferenceperen, kaneelstokje, kruidenagel, laurier, sinaasappelschil, suiker, vossenbessen en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Zeeuwse pot:

Flip

Ingrediënten:
bier, citroensap, citroenschil, ei, oud bruin bier, pijpkaneel en suiker

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kersensoep

Ingrediënten:
brandewijn, citroensap, citroenschil, kaneel, kersen, morellen, rode wijn, suiker, witte wijn en zure room

Keuken:
Hongaars / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Boomgaard taart met bourbon recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bourbon, citroen, fijne kristalsuiker, zout, goudreinet, poedersuiker, ei, hazelnoten, klokhuis, lichte basterdsuiker, melk, ongezouten roomboter, roomijs, vruchtensap, speculaaskruiden, stevige peren, tarwebloem, kaneel, vanillecustard en vers laurierblaadje

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Boomgaard taart met bourbon

Ingrediënten:
bourbon, citroen, fijne kristalsuiker, zout, goudreinet, poedersuiker, ei, hazelnoten, klokhuis, lichte basterdsuiker, melk, ongezouten roomboter, roomijs, vruchtensap, speculaaskruiden, stevige peren, tarwebloem, kaneel, vanillecustard en vers laurierblaadje

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Citroentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, suiker, vanille-extract, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Appelsalade "Eva"

Ingrediënten:
amandelen, appel, arak, citroensap, citroenschil, gekonfijte kers, honing, kaneel, kokosrasp, pistaches, suiker en walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kruisbessensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, kruisbessen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude pruimensoep met aardappel

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude appelsoep

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude abrikozensoep

Ingrediënten:
abrikozen, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude pruimensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Ingelegde kersen

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gember, kaneelstokje, kersen, maïzena, pimentkorrels, rode port, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, steranijs, suiker, vanillepeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
fruit
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Tarte aux pommes - Appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, abrikozenjam, boter, calvados, citroenrasp, citroensap, cognac, crème fraîche, golden delicious, kaneel, pasteideegbodem, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Warme pruimensoep met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Clafoutis met wortel en framboos

Ingrediënten:
bloem, citroensap, citroenverbena, citroenzest, ei, gember, gevulde frambozen, kaneel, maïzena, melk, suiker, wortel en yoghurt

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...