Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Entrecôte à la Bercy
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, entrecote, merg, peper, peterselie, prei, sjalot, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, cognac, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept uit De worst story:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: