Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Duivelse kip
- Ingrediënten:
- bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bruine basterdsuiker, ei, gember, ketjap benteng manis, ketjap manis, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, olijfolie, peper, sambal oelek, sjalot, tomaat, trassi, water, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise: