Recept uit Kooktechnieken:
Citroen-lamskoteletten
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, gemalen koriander, honing, knoflook, lamskotelet met bot, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroenrasp, gemalen komijn, gember, kikkererwten, komkommer, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, sinaasappel, tahin, tijm, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Brunch uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Fast Food:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van I love food & wine: