69 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelbloembotercitroencitroenraspeieidooierfilodeeghoningkaneelknoflookkristalsuikerkruidnagelolijfolierozenwatersinaasappeluivanillesuikervruchtensapwalnotenwitte wijnzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Filo met noten - baklava

Ingrediënten:
amandel, boter, citroensap, filodeeg, gemalen kaneel, kaneelpijpje, oranjebloesemwater, rozenwater, suiker, walnoten en water

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / noten
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

granita van watermeloen

Ingrediënten:
citroensap, fijne suiker, kaneel, oranjebloesemwater, water en watermeloen

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Jam roly-poly

Ingrediënten:
citroen, compote, eierdooiers, foelie, frambozenconfituur, bloem, kaneelstokje, rietsuiker, room, vruchtensap, shredded suet, bakpoeder, volle melk, water en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Iowzina - Marsepein met kaneel en kardemom

Ingrediënten:
amandelessence, citroensap, fijne tafelsuiker, gemalen amandelen, gemalen kardemom, kaneel, sinaasappelrasp, suiker en water

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
vegan / amandelwerk
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Appelvulling

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, appel, appelmoes, bruine suiker, citroensap, gedroogde cranberries, kaneel, kardemom, vanille, walnoten en water

Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Scodelline - Amandelcrème

Ingrediënten:
amandelessence, citroenrasp, citroensap, eidooier, gemalen amandelen, kaneel, sinaasappelrasp, suiker en water

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Baklava

Ingrediënten:
citroensap, filodeeg, kaneel, roomboter, suiker, walnoten en water

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Baklava met walnoten

Ingrediënten:
boter, citroensap, fijne tafelsuiker, filodeeg, kaneel, oranjebloesemwater, rozenwater, suiker, walnoten, water en zonnebloemolie

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...