Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Masala bangra - Haring indiaase stijl
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroen, citroensap, gember, haring, knoflook, korianderzaad, kurkuma, olie, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, chilipeper, gemalen komijn, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, limoen, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, tomaat, ui, vissaus, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak: