68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercacaochocoladeeieidooiereiwitgriessuikermascarponemelkpoedersuikerpure chocoladeroomkaasslagroomvanillesuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Ierse chocoladebom

Ingrediënten:
baileys, chocolade, gelatine, guinness, ierse whiskey, pecannoten, rozenblaadjes, slagroom, suiker, vanilleijs en witte chocolade

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Twee chocolademousses

Ingrediënten:
cointreau, fijne kristalsuiker, gelatine, melk, pure chocoladedruppels, rum, slagroom, suikerwater en witte chocolade

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / zoet / vegetarisch
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Wittechocolademousses

Ingrediënten:
crème de framboise, eiwit, fijne kristalsuiker, frambozen, gelatine, poedersuiker, slagroom en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

In naam van de braam

Ingrediënten:
biscuits, gelatine, bramen, kaapse goudbessen, lange vingers, slagroom, suiker, water en witte chocolade

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Koude kastanjesoufflé

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocolade, eiwit, gelatine, kastanjejam, mascarpone, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / soufflé / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Chocoladeproeverij van amedei

Ingrediënten:
amedei chocolade, bladgelatine, bloem, boter, cacaopoeder, eierdooier, eiwit, fondant, glucosepoeder, honing, kaneel, melk, pijnboompitten, poedersuiker, sinaasappelschil, slagroom, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en witte chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / saus / snoep / gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Parijse soezen

Ingrediënten:
gelatine, bloem, boter, citroen, ei, frambozenjam, honing, melk, pure chocolade, slagroom, suiker en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Charlotte russe

Ingrediënten:
amandelschilfers, chocolade, boudoirkoekjes, chocoladepuddingpoeder, eieren, espresso oploskoffiepoeder, gekonfijte vruchten, gelatineblaadjes, griessuiker, melk, room, rum en vanillesuiker

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Chocoladeschuimtaart

Ingrediënten:
blaadjes gelatine, chocolade, chocoladeband, chocoladeschilfers, eieren, eiwitten, griessuiker en slagroom

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Choco-kaastaart

Ingrediënten:
chocolade, boter, chocolade, droge koekjes, eieren, gelatine, kokosnootvruchtvlees, geroosterde amandelschilfets, griessuiker, melk, olie, room, smeerkaas en verse platte kaas

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Kersen- en chocolademoussecake

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, eieren, eiwitten, gelatine, glutenvrije cakemix, mascarpone, melk, ontpitte kersen, room, suiker, water, witte chocolade en zwarte chocolade

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kirschtaart

Ingrediënten:
amandelschilfers, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, chocoladeschaafsel, eieren, gelatine, kersen, kersen op siroop, kirsch, slagroom en suiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Chocoladetaart met peren

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, chocoladeschaafsel, eieren, gelatineblaadjes, kaneel, maïszetmeel, peren, slagroom, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Aardbeienmousse

Ingrediënten:
aardbeien, bloemsuiker, citroen, gelatineblaadjes, gepofte rijst, slagroom en witte chocolade

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / schuim/mousse/gelei / fruit / zoet
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cassismousse

Ingrediënten:
bosbessenjam, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, melkchocolade, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker, water en witte chocolade

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Bosvruchtengebak

Ingrediënten:
abrikozenconfiture, bosbessen, chocolade, gelatine, kapseldeeg, melk, slagroom, suiker en yoghurt

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Clownsboltaart

Ingrediënten:
chocolade, gelatine, ijshoorn, kapseldeeg, marsepein, melk, slagroom, suiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kastanjetaart

Ingrediënten:
botercrème, chocolade, eidooier, gelatine, groene voedingskleurstof, kapselbeslag, kastanjepasta, marsepein, melk, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...