110 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemcayennepepercrème fraîchedroge witte wijneikervellaurierolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierijstrode paprikarunderbouillonsjalotslagroomsuikertijmtomaatuiwortelzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - Man in de keuken

Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:

Ei met bacon en pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bacon, boter, cayennepeper, ei, tomaat, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rode paprika, rode peper, room, rucola, slagroom, spaanse peper, suiker, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Sauce homard - Kreeftensaus

Ingrediënten:
basilcum, boter, cognac, knoflook, kreeftkarkassen, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, peperkorrels, prei, sjalot, slagroom, tomatenpuree, visfumet, vleestomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus variatie met augurk

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, wijnazijn, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Macaroni Stroganoff

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, gedroogde paddenstoelen, gerookt paprikapoeder, kastanjechampignon, knoflook, komijn, macaroni, peper, peterselie, rode paprika, tomatenpuree, wodka en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeeduivel à l´Américaine

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, verse tijm, visfond, wortel, zeeduivelfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

In ragû gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, knoflook, koksroom, olijfolie, oregano, prei, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvet, verse basilicum, verse peterselie en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kiphapjes met pit

Ingrediënten:
boter, chilipeper, chorizo, ei, indonesische sauzen, kipfilet, knoflook, mangochutney, paprikapoeder, peper, rode paprika, sjalot, slagroom, suiker, tabasco, tomatenpuree, water, zelfrijzend bakmeel, zoetzure dipsaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte / bouillon
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Boerenkool ovenschotel

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boerenkool, groentebouillon, half-om-halfgehakt, kastanje champignons, kookroom, maïzena, provençaalse kruiden, roomboter, sojasaus, knoflook, tomatenpuree, ui en zout & peper

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalfsgoulash met paprika

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsvlees, karwijzaad, laurierblad, mild paprikapoeder, olie, paprika's, rode wijn, rodewijnazijn, runderbouillon, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien en zure room

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulashsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gele paprika, paprikapoeder, rode paprika, rundvlees, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulashsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gele paprika, paprikapoeder, rode paprika, rundvlees, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Stroganoff van paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, groentebouillontablet, kastanjechampignons, ui, milde paprikapoeder, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, portobello, sjalotten, knoflook, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Goulash

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde oregano, knoflook, kummel, margarine, paprikapoeder, rode wijn, rookspek, room, tomaat, ui en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipcurry

Ingrediënten:
boter, gemberwortel, tomaat, room, kaneel, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, margarine, ui en yoghurt

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...