68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbloemcitroencitroensapcourgetteeiextra vierge olijfoliegehaktkaasmozzarellaolijfolieparmezaanse kaaspeperpestorucolatijmtomaatuiwaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmpakketjes met pestosaus

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, tomaten, vetstof, zalmfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Mozzarella taartje

Ingrediënten:
basilicum, eieren, gehakt, knoflook, mozzarella, pijnboompitten, bladerdeeg, rode ui, room en tomaten

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tortelloni met pesto en pijlinktvis

Ingrediënten:
00-bloem, basilicum, bladpeterselie, bloem, ei, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, pijnboompitten, ricotta, tomaat, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pissaladiere met courgette en feta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, feta, gehakt, basilicum, kerstomaat, water, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode peper, rozemarijn, knoflook, tijmblaadjes, uien en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Salina-kip

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, citroenen, kaneelstokje, kappertjes, kerstomaat, kip, kruiden, laurier, olijfolie, pijnboompitten, rode chilipepers, rode uien, rozemarijn, knoflook en tijm

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnocchi met tomaat en pesto

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloem, deeg, basilicum, pijnboompitten, gnocchi, olijfolie, knoflook, knoflooktenen, kruimige aardappelen, nootmuskaat, olie, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas, pasta, 
zout en peper, pesto, pijnboompitten, puree, tomaat, knoflook, tomaten, verse peper, water en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Lasagne Primavera recept - Food and Friends

Ingrediënten:
appelciderazijn, basilicum, chilivlokken, courgette, edelgistvlokken, eetbare bloemen, extra vierge olijfolie, goudsbloem, macadamianoten, medjouldadels, oreganoblaadjes, pijnboompitten, portobello, rauwe honing, roze zout, sjalot, tijm, tamari, knoflook, knoflook, tomatenblokjes, basilicum, versgemalen zwarte peper, citroensap, viooltjes, water en zongedroogde tomaten

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Lasagne Primavera

Ingrediënten:
appelciderazijn, basilicum, chilivlokken, courgette, edelgistvlokken, eetbare bloemen, extra vierge olijfolie, goudsbloem, macadamianoten, medjouldadels, oreganoblaadjes, pijnboompitten, portobello, rauwe honing, roze zout, sjalot, tijm, tamari, knoflook, knoflook, tomatenblokjes, basilicum, versgemalen zwarte peper, citroensap, viooltjes, water en zongedroogde tomaten

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Pastasalade caprese + kookfilmpje!

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, cherrytomaten, extra vierge olijfolie, farfalle, knoflook, mozzarellabolletjes, olijven, pasta, pijnboompitten, suiker en zonnebloemolie

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rode wijn, rundergehakt, tomaat, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, venkelzaad, verse basilicum, verse peterselie en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Sinfonia del mare - Zeesymphonie

Ingrediënten:
baby-octopus, baby-zeekat, basilicum, bleekselderij, bottarga, doperwten, extra vergine olijfolie, garnalen, kappertjes, knoflook, mosselvlees, penne, pijlinktvisjes, pijnboompitten, spaanse peper, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Sergio's smaakmakers:

Piadina met ragout, parma en gorgonzola

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, basilicummayonaise, cabernet sauvignon-azijn, gorgonzola, knoflook, parmaham, piadina, pijnboompitjes, radicchio, rundergehakt, tomaat, ui en wrap

Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...