Recept uit Mijn Franse keuken:
Pruneaux au cognac et épices | Pruimedanten in cognac met specerijen
- Ingrediënten:
- cognac, kaneelstokje, prunes d'agen, sinaasappel, steranijs, suiker, water en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, gember, gemberpoeder, gist, honing, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, melk, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, suiker, tarwebloem, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept van Patesserie:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept van Patesserie: