Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Tajine van kip met geconserveerde citroen
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, groene olijven, kaneel, kip, knoflook, koriander, peterselie, saffraan, schil van geconserveerde citroen en ui
- Soort:
- tajine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, gemalen komijn, kaneelstokje, kikkererwten, kippenbouillon, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Jenny Alvares:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: