Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, room, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit I love groente:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Ciao Bella:
Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Liever lokaal: