Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding kalfskop
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, groente, kalfskop, kruiden, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bloemkool, boter, citroen, citroensap, deeg, ei, groente, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, spinazie, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: