550 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapdroge witte wijneigroentekippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Ossenstaartstoof - spinaziekoekjes - mierikswortelcrème

Ingrediënten:
ale, bleekselderij, boter, kruidnagel, laurier, mierikswortelcrème, mosterdpoeder, natriumbicarbonaat, nootmuskaat, ossenstaart, peper, rozemarijn, spinazie, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, laurierblad, melk, prei, spinazie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kiprisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kip, parmezaanse kaas, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Venusschelpen, borlottibonen en wilde knoflook

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, droge sherry, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rozemarijn, ui, venusschelpen, wilde knoflook, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Spaghetti bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, half-om-halfgehakt, italiaanse kruiden, laurierblaadje, magere spekreepjes, peper, rundergehakt, spaghetti, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Krokant gebraden eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, eendenvet, honing, peper, rode wijn, rozemarijn, suiker, tamme eend, ui, wijnazijn, wortel en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Salmis van Schotse sneeuwhoen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, doorregen spek, jeneverbes, kippenfond, madeira, peper, port, rode wijn, rode wijnazijn, schotse sneeuwhoen, tafelsuiker, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Courgettebloemensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, courgettebloemen, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Vrolijke vispie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, cheddar, citroen, engelse mosterd, gerookt dooregen spek, goudse kaas, laurier, nootmuskaat, peper, prei, rozemarijn, slagroom, visfilet, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet op zout, artisjok, barolo, bleekselderij, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, nebbiolo-wijn, peper, rode wijn, venkelknol, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met ossentong, zure bieten en mierikswortel

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, briochebroodjes, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, mierikswortelcrème, olijfolie, ossentong, salie, tafelsuiker, tijm, ui, wortel, zeezout, zure bieten en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kippensoep met gerst - minestra di orzo e pollo

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, gerst, kip, komijnpoeder, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Zuurvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, bruine suiker, kruidnagel, laurier, maïzena, ontbijtkoek, runderlappen, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Limburgs
Haal meer recepten op...