Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsfricassee
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, champignons, citroen, eierdooier, gehakt, kalfsstoofvlees, laurier, nootmuskaat, peper, tijm, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: