351 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijcourgetteeifruitgroenteknoflookkruidenolieolijfolieoreganopaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertomaatvetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: recepten met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bier, buffelmozzarella, hamburgers, geitenkaas, groente, knoflook, lasagne, mozzarella, paarse basilicum, pasta, peper, pizzadeeg, spaghetti, verse pasta, wijn, zeewier en zout

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Aubergine met kaas-roomsaus - gratin d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, brousse kaas, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan moussaka met aubergine, zoete aardappel, seitan en cashewroom

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, aubergines, bechamelsaus, beenderen, olijfolie, tomaat in blik, cacao, citroen, citroenen, eiwitten, fleur de sel, fruit, gehakt, water, kaneel, knoflook, water, kokosbloesemsuiker, kruiden, olie, paprikapoeder, peterselie, saffraan, seitan, tarwe, knoflook, tomaat, tomatenblokjes, ui, uien, vet, zoete aardappel, zoete aardappels, zout en 
zout en peper

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Groentepizza

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde rozemarijn, harde geitenkaas, courgette, olijfolie, oregano, pizzadeeg, suiker, knoflook, tomatenpuree, tomaten uit blik, uien en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Quinoa Arrabiata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cherrytomaatjes, chilivlokken, courgette, gamba, gedroogde bieslook, gele paprika, knoflook, limoen, parmezaanse kaas, quinoa, rijstolie, rode peper, rode ui, rucola, tomatenpuree, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pastasaus van ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, olijfolie, oregano, rode ui, tomatenpuree en tomaten uit blik

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Caponata d'estate - Zomercaponata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, courgette, fijne tafelsuiker, gele rozijnen, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, pruimtomaat, rode wijnazijn, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, venkel, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse peterselie en verse tijm

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Volkorenspaghetti met groentemengeling

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, champignons, courgette, gemalen kaas, tomaat, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, room, rozemarijn, tomatenpuree, uien, volkorenspaghetti en wortelen

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Haal meer recepten op...