48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroeneidooierknoflooklaurierbladmelkoliepeperpeterseliepreirundergehaktsjalottijmuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bouillon, ei, half-om-halfgehakt, kalfsborst, knolselderij, melk, olie, oud brood, slagroom, ui, verse peterselie, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / avondmaal uit Love your lunch:

Pasteitjes op z’n Australisch

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, courgette, doperwten, eieren, gemalen peper, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, pasta, bladerdeeg, rundergehakt, tomatenblokjes, tomatenketchup, tomatensaus, uiengranulaat, worcestersaus, wortels en zout

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde kalfsrollade - farsumagru

Ingrediënten:
bouillon, caciocavallo, ei, ham, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, majoraan, olijfolie, peper, rode wijn, salsicce, spek, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Recept: Groentesoep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
ajvar, beschuit, bleekselderij, bouillon, eierdooier, ui, ui, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, 
zout en peper, peterselie, prei, rode paprika, rundergehakt, tijmblaadjes en wortel

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Groentesoep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
ajvar, bleekselderij, bouillon, eierdooier, ui, ui, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, 
zout en peper, peterselie, prei, rode paprika, rundergehakt, tijmblaadjes en wortel

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kalfsrolletjes

Ingrediënten:
bouillon, ei, kalfsgehakt, kalfsschnitzel, kappertjes, kruidnagel, laurierblad, mosterd, olie, ontbijtspek, peperkorrels, prei, ui, verse peterselie, witte peper, witte wijn, worteltjes en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Groentesoep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, eierdooier, gehakt, ui, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijmblaadjes, ui, wortel en zout

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gnocchi in pot-au-feu

Ingrediënten:
aspergepunten, bloemige aardappelen, bouillon, bouquet garni, doorregen runderlappen, doperwtjes, ei, bloem, grof zout, knoflook, kruidnagels, magere runderlappen, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, pastinaak, preien, radijs, runderschenkelvlees, seizoensgroenten, bleekselderij, uien, kruiden, verse tijm, wortels en zwarte peperkorrels

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Urap-Urap

Ingrediënten:
asem, bouillon, bouillonblokje, djahé, eieren, groenten, gula djawa, kardemomzaadjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, santen, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Ingrediënten:
bacon, basilicum, boter, bouillon, broodkruim, bruine fond, champignons, droge witte wijn, ei, fond, ganzenvet, hamvet, knoflook, lamsbotten, lamsschouder, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, ui, varkenszwoerd, vet spek, waterkers, wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Veggie Roadtrip: Hof Van Cleve In Kruishoutem België

Ingrediënten:
appel, artisjok, aubergine, baguette, basilicum, boerenboter, bouillon, champagne, chocolade, chutney, eidooier, framboos, geitenkaas, groenten, grof zeezout, komkommer, koriander, lavas, lente-ui, look, mango, miso, noedels, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pinda’s, puntpaprika, quinoa, rode biet, roggebrood, rozenwater, rucola, sluimererwten, spitskool, tapenade, tomaat, truffel, vlierbloesem, wijn, zoetzuur en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Japanse keuken: Kotteri-groenteramen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, bosuitjes, bouillon, chiliolie, eieren, fruit, gedroogde paddenstoelen, gember, sesamzaad, groentebouillon, groenten, water, knoflook, water, maïs, maïskorrels, noedels, olie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, sesamzaad, sojasaus, spinazie, tofu, water, waterspinazie en zout