Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Duiven in saus
- Ingrediënten:
- bloem, duif, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, duif, jeneverbes, konijn, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: