Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Konijn in melk - coniglio al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, konijn, maïzena, melk, peper, ui, venkelzaad, verse rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, haas, jeneverbes, knoflook, konijn, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen: