Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud: