Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Kipsate met pindasaus
- Ingrediënten:
- djinten, honing, kerrie, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, limoensap, pinda's, sesamolie, sjalotjes en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, limoen, munt, olie, olijfolie, peper, suiker, tomaat, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Papa Kazmi:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Chez Adriaan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:
Basisrecept uit Casa Moro:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Recept uit Papa Kazmi: