Recept uit Mijn Franse keuken:
Beret basque au chocolat | Baskische chocoladebaret
- Ingrediënten:
- boter, cacao, ei, gekonfijte sinaasappel, pure chocolade, rum, slagroom, suiker, tarwebloem en water
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandelmeel, bakpoeder, bloem, cacao, chocolade, ei, eidooier, eiwit, koekjes, kristalsuiker, melk, room, slagroom, suiker, vanillesuiker, witte chocolade, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Het gouden bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:
Recept van Betty's Kitchen: