Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Daube de veau à l'estragon
- Ingrediënten:
- dragon, droge witte wijn, kalfslende, kalfspoot, olijfolie, peper, spek, tomaten, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, droge witte wijn, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: