295 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineazijnbasilicumbloembotercayennepepercitroensapeigembergroene paprikakaneelknoflookkomkommerkorianderkurkumaolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierode paprikatomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

In Kümmel gebratene Lotte auf Tomaten-Safran-Sauce mit Auberginegemüse / In karwijzaad gebakken zeeduivel op tomaten-saffraansaus met auberginegroente

Ingrediënten:
aubergine, bruine boter, courgette, groentebouillon, karwijzaad, knoflook, mild chilizout, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, vanillemerg, za'atar, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Tomatensaus uit blik

Ingrediënten:
suiker, tomaten uit blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Tomatensaus met ui en wijn

Ingrediënten:
bouquet garni, droge witte wijn, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Eieren in brioches

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, eiwit, minibrioches, olie om te frituren, suiker, tomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Tonijnsteaks met misotomaten

Ingrediënten:
bruine misopasta, kerstomaat, mirin, olijfolie, suiker, tonijnsteaks, gember, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:

Broodje Bakkeljauw

Ingrediënten:
bakkeljauwfilet, suiker, gember, komkommer, kruidnagel, laurierblaadje, limoen, pimentkorrels, rode peper, rode uien, sambal, suiker, surinaams zuur, tomatenpuree, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met spek en doperwten

Ingrediënten:
doperwten, elleboogjesmacaroni, gruyère, mager ontbijtspek, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Forel met ham zoals in Navarra

Ingrediënten:
bloem, forel, rode paprika, serranoham, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatensalade met komkommer

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, ei, gegrilleerde kipfilet, gekookte ham, gele paprika, gerookte kipfilet, kwark, lente ui, suiker, tomaat, verse dragon, witte wijnazijn, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
salade
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Nieren in tomatensaus, opgediend op brood

Ingrediënten:
broodje, eierdooier, kalfsnier, paprikapoeder, pijnboompitten, sherry, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Kleine flans met tomatensaus

Ingrediënten:
boter, ei, melk, nootmuskaat, suiker, tomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Tomatensaus voor ravioli

Ingrediënten:
boter, parmezaanse kaas, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Shung shu yu - Eekhoornvis

Ingrediënten:
bamboespruiten, bloem, frituurvet, gedroogde chinese paddestoelen, karper, kippenbouillon, maïzena, snoek, sojasaus, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, ve-tsin, wijnazijn, zeebaars en zonnebloemolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Haal meer recepten op...