165 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakoliebloembotercitroensapdonkere sojasauseigemberpoederkaneelknoflookkomkommerkorianderlente-uilichte sojasausmaïzenaolieolijfoliepepersesamoliesjalotsojasaustomaatuiwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Wu xi rou gu tou - Vlezige varkensribben uit Wuxi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, rode gefermenteerde rijst, shaoxingwijn, steranijszaden, varkensribben, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Zoetzure pompoen

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kruidnagel, mierikswortel, pompoen, suiker, water, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / inmaak / azijn
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Perenchutney

Ingrediënten:
blanke azijn, gember, internationaal, kaneelpoeder, kerriepoeder, korianderkorrels, kruidnagel, peper, peren, suiker, water, zoete ui en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofde leeuwenkopgehaktballen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, donkere sojasaus, eiwit, frituurolie, gember, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, shaoxingwijn, suiker, varkensbuik, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hongshao yangrou - Stoofschotel van gesmoord geitenvlees of lamsvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, gefermenteerde tofu, gember, hoisinsaus, kaneelstokje, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, schouderstuk van geit, schouderstuk van lam, steranijs, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Veganistische kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, rode misopasta, suiker, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Xi hu cu yu - Karper in azijnsaus

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, forel, gember, karper, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, meerval, rijstwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Recept uit Bonen!:

Boerenmuffin met appel & grauwe erwt

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, ei, friszure appels, gember, grauwe erwten, honing, kaneel, kurkuma, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Shen tui - Fantasie varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, kaneelstokjes, knoflook, lente-ui, rijstwijn, roze peperkorrels, steranijs, suiker, verse ham, vijfkruidenpoeder, water en zout

Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken aubergine met visaroma

Ingrediënten:
aubergine, gember, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, rijstazijn, shaoxingwijn, sichuan chilipasta, sojaolie, suiker, water, witte wijnazijn, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, suiker, trassi, vissaus, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing sun shao rou - Stengelsla met wolkenoren

Ingrediënten:
arachideolie, broccolisteel, chilibonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene ui, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, stengelsla, suiker, water, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yuxian gesong - Gehakte spaanse-pepervis

Ingrediënten:
arachideolie, chilibonensaus, chinese witte rijstazijn, gedroogde wolkenoren, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, pijnboompitten, suiker, tarwegluten, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...