Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gehakt, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Verrot lekker:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek: