Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Teriyaki - Vis of vlees in zoete soja
- Ingrediënten:
- gember, mirin, olie, rundvlees, shoyu, teriyaki-glazuur, tonijn en zalm
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vlees / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bouillon, knoflook, koriander, kruiden, lente-ui, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, sesamolie, sojasaus, specerijen, suiker, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Salades:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: