Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Cotognata - Kweeperen in wijn
- Ingrediënten:
- kaneel, kruidnagel, kweeperen, rode wijn, suiker en witte wijn
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
- Soort:
- chutney/pickle/jam/compote
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champagne, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Drinken / aperitief uit Gelati d'Italia:
Snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Gelati d'Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Recept uit Gelati d'Italia:
Drinken / aperitief uit Home made: