181 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapeifruitgemalen komijngemberkaneelknoflookkokosmelkkorianderpoederkorianderzaadkurkumalaoslimoenmuntoliepeperpeterselieplantaardige olierijstsuikertomaatuiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gebakken mie met pikante kip

Ingrediënten:
bieslook, eiermie, garnalen, gedroogde pili-pili, gember, grof zeezout, kerriepoeder, kipfilet, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, margarine, olie, rode spaanse peper, santen, serehpoeder, sjalot, water en witte peperkorrels

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
gevogelte / noedels
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Ingrediënten:
00-bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, saffraan, sjalot, water, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, citroengras, djeroek poeroet, kafferlimoenen, knoflook, korianderzaad, olijfolie, pastis, rawit, saffraan, sjalot, steranijs, szechuanpeper, timutpeperkorrels, tomaten, ui, venkelknol, vis en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Lamscurry

Ingrediënten:
bliktomaten, citroengras, gember, kaneelpijpje, kardemomzaad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olie, santen, ui, water en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Pinda vulkaan

Ingrediënten:
bladselderij, bruine suiker, champignons, citroengras, citroensap, gember, ei, gemalen koriander, gemberpoeder, ketchup, ketjap, kokosmelk, korianderzaad, laos, olijfolie, pindakaas, prei, rijst, sojasaus, uien en water

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Intria - Marokkaanse kip met pasta

Ingrediënten:
bladpeterselie, dunne pasta, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, kurkuma, olie, peper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, ui, vermicelli, water en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit 500 slowcooker recepten:

Kip met satésaus

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met groenten en krab

Ingrediënten:
eieren, garnalen, koriander, krab, limoen, olijfolie, paprika, peper, sjalotjes, suiker, tomaat, water, wilde rijst, wortel en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappelcurry

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gember, indiase currypasta, knoflook, koriander, lamsgehakt, nieuwe aardappelen, olie, rode peper, spinazie, ui, water en yoghurt

Soort:
aardappelgerecht / bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Stoofpot van snijbiet, kikkererwten en tamarinde

Ingrediënten:
boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, karwijzaad, kikkererwten, koriander, korianderzaad, olijfolie, rondkorrelrijst, snijbiet, tamarindevruchtvlees, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Saus bij Libanese gehaktballetjes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroensap, granaatappelsiroop, korianderpoeder, olijfolie, pimentpoeder, ui, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Recept van Etenenzo:

Linzensoep met chili-uien en yoghurt

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemalen komijn, gemalen koriander, griekse yoghurt, citroen, koriander, kippenbouillon, olijfolie, ras el hanout, rode chilipeper, rode linzen, bleekselderij, knoflook, kaneel, tomaat, ui, uien en water

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Rode Pozole

Ingrediënten:
ahornsiroop, avocado, cacaopoeder, courgette, gedroogde chilipepers, gedroogde oregano, groentebouillon, hominy, knoflook, komijnpoeder, kool, koriander, lente-ui, limoensap, limoen, olijfolie, radijs, sojasaus, tempeh, ui, water en zout

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met champignons

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, champignons, champignonsoep uit blik, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met waterkastanjes en cashewnoten

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, cashewnoten, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui, water en waterkastanjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met paprika

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met ananas en pijnboompitten

Ingrediënten:
ananas uit blik, bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pijnboompitten, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met babymais en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, babymais, bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Ongol-Ongol

Ingrediënten:
bananenblad, djinten, fruit, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, kip, kippenbouillon, kippendijen, kleefrijst, knoflook, kokos, kunyit, laos, olie, pandanbladeren, rijst, rode lombok, santen, olie, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, vanille, water, water, witte kleefrijst, witte peper, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...