Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, limoensap, maïzena, olijfolie, peper, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Simpel:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Simpel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie: