Bijgerecht uit Casa Moro:
Peterseliesaus met jamón serrano
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, knoflook, serranoham, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroen, dragon, ei, knoflook, munt, olie, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Home made:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Bijgerecht uit Casa Moro: