Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Vychyssoise - Koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, blanke fond, kippenbouillon, preiwit, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: