Recept uit Eten en zo:
Spiesen met cognac-kippenlevers en spek
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, kippenlevers, laurier, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode paprika, rode ui, tijm en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, ijs, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Anatolië:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Drinken uit De Dikke van Dam:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit de zilveren lepel: