70 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencourgettedroge witte wijneigroene paprikaknoflooklaurierbladnoorse garnalenoliepeperpeterseliepijnboompittenpreisjalotspaghettitomaatwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Nathan Fongs salade met garnalenwontons

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, ei, japanse bruine-rijstazijn, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olijfolie, ronde wontonvellen, rucola, scampi, sesamolie, sjalot, waterkastanje, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti met venusschelpen en paddestoelen

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne met zalm en pisto

Ingrediënten:
courgette, groene paprika, lasagne, olijfolie, suiker, tomaat, ui, visbouillon, witte wijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Paella

Ingrediënten:
braadkip, diepvriesdoperwtjes, gevulde groene olijven, groene paprika, kabeljauwfilet, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rijst, saffraan, scampi, tomaat, ui, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Tallarines met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
koffieroom, laurierblad, olijfolie, peper, rivierkreeft, tallarines, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

spaghetti met langoest - spaghetti all´aragosta

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, langoest, laurierblad, olijfolie extra vergine, peperoncino, spaghetti, tomatensaus, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Heilbot met garnalen-affraanrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Inktvispasta met garnalensalade

Ingrediënten:
bosui, fijne kristalsuiker, garnalen, groene asperge, inktvisinkt, olijfolie extra vergine, pomodori, rode chilipeper, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witte wijnazijn, zout en zwarte tagliatelle

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / pasta/noodles / feestdagen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Spaghetti met kokkelsaus - spaghetti with clam sauce

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gedroogde spaanse peper, knoflook, kokkels, olijfolie, sjalot, spaghetti, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tagliatelle met garnalen en pistachenoten

Ingrediënten:
basilicum, courgette, garnalen, olijfolie, oregano, peper, pistachenoten, sjalot, tagliatelle en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met rivierkreeftjes en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, groene lasagne, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rivierkreeftjes, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / pasta/noodles
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

zilte rijst in de romertopf

Ingrediënten:
bouillon, inktvis, knoflook, laurierblad, mosselen, olie, prei, rijst, saffraandraadjes, scampi, ui, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Paella met kip en garnalen

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, snijbonen, spaanse ui, sperziebonen, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met zalm, garnalen en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Trifogli met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, knoflook, margarine, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, trifogli, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...