Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Pinda-sojasaus bij Vietnamese loempia's
- Ingrediënten:
- citroenblad, gember, knoflook, rauwe pindas, rode peper, sojasaus, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Vietnamees
- Soort:
- vegan / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Simpel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept van Lovemyfood.nl:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Lunch uit Vol Smaak:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie: