229 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneiknoflookmelkmozzarellapancettaparmezaanse kaaspecorinopeperpizzadeegrozemarijnrucolarundergehaktslagroomtomaatuivleesbouillonwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep met rijst - pansicia di novara

Ingrediënten:
barbera, bleekselderij, borlottibonen, olijfolie, rondkorrelige rijst, salami d'la duja, savooiekool, spek, tomaat, ui, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvleessalade - lesso in insalata

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, ei, rundvlees, groene peperkorrels, rundvlees, kappertjes, lente ui, olijfolie, rodewijnazijn, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees / rundvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Porchetta

Ingrediënten:
buikspek, knoflook, olijfolie, rode peper, rozemarijn, venkelzaad en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, kalfsfilet, krulpeterselie, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Napolitaanse minestrone - minestrone alla napoletana

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, aubergine, cannolicchi pasta, courgette, doperwten, gele paprika, knoflook, kool, olijfolie, pancetta, peper, provolone, tomaat, tuinboon, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Spuntino:

Biefstukreepjes, witlof en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisdressing, entrecote, extra vierge olijfolie, peper, rode wijnazijn, rucola, sjalot, witlof en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kaassoep met prei - zuppa de formaggi e porri

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, cognac, emmentaler, fontina, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / paddenstoelen / ovenschotel
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Pancetta- en kippenvleesgehaktballetjes

Ingrediënten:
conchiglie, gedroogde pasta, gnocchi, kipgehakt, knoflook, lente-ui, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, rode chilipeper, rode wijn, suiker, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, diepvrieserwten, doorregen spek, doperwtjes, knoflook, knolselderij, olie, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, groene kool, sperziebonen, ui, verse lavas, verse peterselie, verse selderieblad, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gevulde groene paprika's - stuffed green peppers

Ingrediënten:
boter, broodkruimels, ei, groene paprika, knoflook, olijfolie, romanokaas, rundergehakt, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Dikke broodsoep - zuppa di pane

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, olijfolie, oud brood, peper, prosciutto, rauwe ham, savooiekool, snijbiet, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Gegrilde little gem, pancetta en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisdressing, extra vergine olijfolie, grana padano, little gem, pancetta, rodewijnazijn, sjalot, zeezout en zuurdesembrood

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Canneloni met peterselie en pancetta

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cannelloni, citroen, knoflook, laurier, mozzarella, olijfolie, pancetta, rode wijn, room, tomatenpassata, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Gesmoorde witlof en speck

Ingrediënten:
boter, brood, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, sherry-azijn, sinaasappel, speck, tafelsuiker, witlof en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Pittige worst, linzen en radicchio

Ingrediënten:
bleekselderij, castelluccio-linzen, chiliflakes, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, italiaanse varkensworsten, knoflook, peper, peterselie, puylinzen, radicchio, rozemarijn, ui, venkel, venkelzaad, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met parmaham, mozzarella & rucola

Ingrediënten:
ciabatta, extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmaham en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met cotto & fontina

Ingrediënten:
ciabatta, extra vierge-olijfolie, fontina, gekookte ham, prosciutto cotto en sla

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Haal meer recepten op...