Recept uit Turkse kookkunst:
Kereviz salatasi - Selderijsalade
- Ingrediënten:
- knolselderij, kokosrasp, olijfolie, peterselie, yoghurt en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, selderij, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Puur genieten 2:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Lekkere recepten van het land: