Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Hartige broodpudding met kip en champignons
- Ingrediënten:
- blanke kippenbouillon, boter, champignon, ei, kip, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom en zuurdesembrood
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, cayennepeper, ei, eidooier, gruyère, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, ricotta, room, specerijen, spinazie, tijm, ui, volle melk, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: