Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, farro, groentebouillon, hominy, kaas, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rogge, sjalot, spelt, spinazie, tarwe, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Recept uit Asperges:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft: