97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotereifarrogroentebouillonhominykaasknoflookmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroggesjalotspeltspinazietarwetijmuiwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Omelet met bloemkool - tortilla con coliflor

Ingrediënten:
bloemkool, brood, crème fraîche, ei, nootmuskaat, olijfolie, rijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / eieren, kaas en zuivel / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges 1 notitie

Recept uit Asperges:

asperges carbonara

Ingrediënten:
asperges, eieren, gerookte spekblokjes, nootmuskaat, olijfolie, pasta, peper en room

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Taartjes met tortellini in kaasroom

Ingrediënten:
bouillonblokje, cambozola, tomaat, minitaartjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, room, tortellini, ui, vetstof en zout

Soort:
hapjes / kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met spinazie en zalm

Ingrediënten:
bloem, diepvriesspinazie, gemalen kaas, lasagne, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tijm, vetstof, visbouillon, zalm en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Flammkuchen

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, crème fraîche, ei, gerookt boerenspek, kwark, nootmuskaat, olie, peper, water en witte ui

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kaninchenroulade mit Pistazien und Linsen-Paprika-Gemüse / Konijnrollade met pistachenoten en linzen-paprikagroente

Ingrediënten:
bruine boter, courgette, dragon, kervel, kippenborstfilet, knolselderij, konijnenlever, konijnenrug met botten en buiklappen, mild chilipoeder, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, pistachenoten, room, scherpe mosterd, wortel en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Parmezaansoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalotten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Warme daslooksoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, daslook, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Topinambur-roomsoep

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, dille, groene peper, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, topinamboer en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gegratineerde gnocchi met spruijes

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, emmenthaler, fontina, gnocchi, gouda, groentebouillon, honing, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, sinaasappel, sjalot, spruitjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Haal meer recepten op...