Recept uit Home made:
Terrine de campagne
- Ingrediënten:
- boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper
- Soort:
- vlees / paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De truffel:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit A propos bistro:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Sous vide:
Recept uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: